Zelf Verkocht

Appartement verkopen Berchem

Berchem: 3 voordelen wanneer je zelf je appartement verkoopt

  1. Bespaar geld - de makelaarskosten kunnen oplopen tot 6% van de uiteindelijke verkoopwaarde van uw appartement in Berchem. Op een onroerend goed van €200.000 betaalt u dus al gauw een commissie van €12.000,00 exclusief BTW.

  2. Meer controle verkoopproces Berchem - als je zelf je appartement in Berchem verkoopt heb je meer controle over het verkoopproces. Je kiest zelf wanneer je bezichtigingen doet, hoe je jouw appartement presenteert enzoverder.

  3. Houd de vinger aan pols - je bent direct op de hoogte wat betreft updates in verband met de verkoop van jouw appartement in Berchem.

"Als ik het snel even uitreken, hebben wij een mooie €10.000 uitgespaard op de verkoop van ons appartement." - Kyle H.

Zelf appartement verkopen Berchem

Dankzij Zelfverkocht.be kan je jouw appartement zelf verkopen op een budgetvriendelijke manier. Dit doen we dankzij drie interessante pakketten: budget, classic en premium. Iedere formule bevat een gratis huis schatting en is geldig gedurende 12 maanden. Ontdek onderaan hoe we concreet te werk gaan.

Appartement verkopen Berchem via Budget:

€49,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

Verkopen via deze formule

Appartement verkopen Berchem Classic:

€94,99 / maand

✓Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

✓ Professionele fotoreportage

✓ 360°fotografie

✓Plattegrond

Zelf appartement verkopen Berchem via Zelfverkocht.be.

Appartement verkopen zonder makelaar Berchem: hoe gaan we te werk?

Zelf appartement verkopen Berchem via Zelfverkocht.be

STAP 1: Ontmoeting in Berchem

Een van onze medewerkers komt gezellig bij jou op de koffie. Ondertussen beantwoord hij / zij alle vragen die je maar kan hebben over het verkoopproces van jouw appartement te Berchem.

STAP 2: Waardebepaling, fotoreportage, documenten en verkoopbord

Afhankelijk van jouw formule prikken we samen een datum voor het uitvoeren van de waardebepaling, fotoreportage van jouw appartement te Berchem enzoverder. Bovendien bekijken we of de juiste documenten aanwezig zijn. Denk hierbij aan het EPC- attest, elektrische keuring en meer (indien nodig). Daarnaast krijg je van ons alvast een mooi verkoopbord waardoor je kan laten weten dat je appartement in Berchem te koop staat!

STAP 3: Jouw appartement te Berchem doet online zijn intrede

Zodra de waardebepaling is uitgevoerd en er foto's zijn van jouw appartement is het tijd om het echt van de daken te schreeuwen! Jouw appartement zal nu ook online zijn intrede doen. Het Zelfverkocht team plaatst jouw appartement te Berchem op Immoweb.be, 2dehands.be en koopjeskrant.be. Tevens zijn wij de eerste lijn voor potentiële kopers, waardoor jij je kan concentreren op je eigen dagelijkse taken.

STAP 4: De eerste bezichtigingen in Berchem

Daar zijn ze dan, hordes die jouw stekje hun nieuwe (t)huis willen noemen. Je kiest zelf wanneer je bezichtigingen doet, hoe je jouw appartement presenteert enzoverder. Bovendien sta je in direct contact met de toekomstige koper. Ten slotte... wie kent het appartement beter dan zijn eigenaars? Daarnaast deel het Zelfverkocht team  graag enkele tips voor de eerste rondleiding zodat alles professioneel verloopt. 

"Dankzij Jurgen hebben wij onze woonst binnen de 2 weken verkocht!!" - Karen, M.

STAP 5: Het bod is binnen?

Wanneer er een bod wordt gedaan op jouw appartement te Berchem neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op. Samen bespreken we het bod en voeren samen de nodige onderhandelingen uit. Alsook voor dit belangrijk moment binnen het verkoopproces sta je er niet alleen voor.

STAP 6: Het verkoopovereenkomst van jouw appartement in Berchem

Accepteer je het bod op jouw appartement in Berchem? Het Zelfverkocht team neemt contact op met een notaris naar jouw keuze om zo snel mogelijk de verkoopovereenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

STAP 7: Proost!

Is het verkoopovereenkomst van jouw appartement in Berchem getekend? Proficiat! Jij hebt zonet jouw appartement zelf verkocht en hebt dat glaasje bubbels dubbel en dik verdient.

✆ 0468.563.988Starten met Zelfverkocht.be

Zelf appartement verkopen Berchem via Zelfverkocht.be.

Appartement verkopen zonder makelaar Berchem

BE0681926430

Tel: 0468.563.988
Mail: info@zelfverkocht.be

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x