local_cafe

Stap 1

Een van onze medewerkers komt gezellig bij jou op de koffie. Ondertussen beantwoord hij / zij alle vragen die je maar kan hebben over het verkoopproces.

today

Stap 2

Hebben we jou kunnen overtuigen van ons succes? In dat geval wordt er direct met jou een datum overeen gekomen voor de schatting en de fotoreportage, maar kijken we ook even of de juiste documenten aanwezig zijn. Denk hierbij aan het EPC- attest, asbest- attest, elektrische keuring en keuring van de stookolietank indien deze aanwezig is. Ook krijg je van ons alvast een mooi bord waardoor je iedereen kan laten weten dat jouw woonst te koop staat!

touch_app

Stap 3

Na de schatting en de foto's is het tijd om het echt van de daken te schreeuwen ! Jouw woonst zal nu ook op online zijn intrede doen om zo nog meer mogelijke kopers aan te trekken.

wb_incandescent

Stap 4

Daar zijn ze dan, hordes nieuwsGierigen die jouw stekje hun nieuwe (t)huis willen noemen. Onze medewerker geeft je alvast nog enkele tips & tricks mee alvorens jij zelf de eerste rondleidingen in de woonst doet.

loyalty

Stap 5

Het Bod ! Het moment is eindelijk daar, er is een bod binnen voor de woonst. Maar ook hier sta je er niet alleen voor. Onze medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op en bespreekt samen met jou het bod en voert samen met jou de onderhandelingen. Bod aanvaard? Proficiat ! Jij hebt zonet de woonst zelf verkocht en hebt dat glaasje bubbels dubbel en dik verdiend !

local_bar

Stap 6

PROOST!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x