Zelf Verkocht

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren via Zelfverkocht.be? Dat is budgetvriendelijk, met de uitstraling van een echte makelaar. Betaal nooit meer te veel voor de verkoop van jouw woonst in Tongeren! Ontdek ons aanbod op deze pagina of contacteer ons.

✆ 0468.563.988Woning zelf verkopen! 

Waarom je huis in Tongeren zelf verkopen?

Bespaar geld – de makelaarskosten kunnen oplopen tot 6% van de uiteindelijke verkoopwaarde van uw woning. Op een onroerend goed van €200.000 betaalt u dus al gauw een commissie van €12.000,00 exclusief BTW. 

Houd de vinger aan pols. Zo bent u steeds direct op de hoogte betreft de ontwikkelingen van de verkoop. U kan tijdens bezichtigingen extra details en meerwaarde onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. Meerwaardes die anders door de makelaar vergeten kunnen worden, zoals ligging vlakbij scholen en winkels, keukentoestellen onder garantie,… In een notendop: een woning verkopen zonder makelaar in Tongeren, kan voordeliger zijn. Ontdek ons aanbod

"Als ik het snel even uitreken, hebben wij een mooie €10.000 uitgespaard op de verkoop van ons appartement." - Kyle H.

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren

Dankzij Zelfverkocht.be kan je vanaf nu jouw huis in Tongeren verkopen zonder makelaar. Wij zorgen voor de plaatsing van je huis op Immoweb.be, 2dehands.be en koopjeskrant.be. Tevens zijn wij de eerste lijn voor potentiële kopers, waardoor jij je kan concentreren op je eigen dagelijkse taken.

Je doet zelf de bezichtigingen waardoor je in direct contact staat met de kandidaat- kopers. Ten slotte... wie kent het huis beter dan zijn eigenaars? Bovendien betaal je nooit meer te veel voor de verkoop van jouw woonst te Tongeren dankzij onze budgetvriendelijke formules!

Iedere formule is geldig gedurende 12 maanden.

Tongeren huis zelf verkopen via Budget:

€49,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

Tongeren huis zelf verkopen via Classic:

€94,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

✓ Professionele fotoreportage

✓ 360°fotografie

✓Plattegrond

Huis in Tongeren zelf verkopen!

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren via Zelfverkocht.be

"De aangename babbel, vlotte communicatie en professionele houding hebben me over de streep getrokken om met Zelfverkocht in zee te gaan. Ik heb hier geen moment spijt van gehad!" - Sander P.

Tongeren - Huis zelf verkopen in 7 stappen

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren via Zelfverkocht.be

STAP 1: Kennismaking

Woning verkopen zonder makelaar in Tongeren?l Een van onze medewerkers komt gezellig bij jou op de koffie. Ondertussen beantwoord hij / zij alle vragen die je maar kan hebben over het verkoopproces.

STAP 2: Schatting, fotoreportage, documenten, verkoopbord...

Hebben we jou kunnen overtuigen van ons succes? In dat geval wordt er direct met jou een datum overeen gekomen voor de schatting en de fotoreportage, maar kijken we ook even of de juiste documenten aanwezig zijn. 

Denk hierbij aan het EPC- attest, elektrische keuring en keuring van de stookolietank indien deze aanwezig is. Ook krijg je van ons alvast een mooi bord waardoor je iedereen kan laten weten dat jouw woonst te koop staat!

STAP 3: Jouw woonst te Tongeren doet online zijn intrede

Na de schatting en de foto's is het tijd om het echt van de daken te schreeuwen! Jouw woonst zal nu ook op online zijn intrede doen om zo nog meer mogelijke kopers aan te trekken. Wij zorgen voor plaatsing van je huis op Immoweb.be, 2dehands.be en koopjeskrant.be. Tevens zijn wij de eerste lijn voor potentiële kopers, waardoor jij je kan concentreren op je eigen dagelijkse taken.

STAP 4: De eerste rondleidingen in Tongeren

Daar zijn ze dan, hordes nieuwschierigen die jouw stekje hun nieuwe (t)huis willen noemen.  Je doet zelf de bezichtigingen in Tongeren, waardoor je in direct contact staat met de kandidaat- kopers. Ten slotte... wie kent het huis beter dan zijn eigenaars? Onze medewerker geeft je alvast nog enkele tips & tricks mee alvorens jij zelf de eerste rondleidingen in de woonst doet.

"Dankzij Jurgen hebben wij onze woonst binnen de 2 weken verkocht!!" - Karen, M.

STAP 5: Het bod is binnen

Het Bod! Het moment is eindelijk daar, er is een bod binnen voor jouw woonst in Tongeren. Maar ook hier sta je er niet alleen voor. Onze medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op en bespreekt samen met jou het bod en voert samen met jou de onderhandelingen. Bod aanvaard? Dan volgt nog de laatste stap.

STAP 6: Verkoopovereenkomst

Als laatste dienst, zal onze medewerker voor jou nog contact opnemen met de notaris naar jouw keuze om zo snel mogelijk de verkoopovereenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

STAP 7: Proost!

Bod aanvaard? Verkoopovereenkomst getekend? Proficiat! Jij hebt zonet de woonst zelf verkocht en hebt dat glaasje bubbels dubbel en dik verdient.

✆ 0468.563.988Woning in Tongeren verkopen via Zelfverkocht.be

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren via Zelfverkocht.be

Huis verkopen zonder makelaar Tongeren

BE0681926430

Tel: 0468.563.988
Mail: info@zelfverkocht.be


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x