Zelf Verkocht

Schatting huis Mol

Huis laten schatten Mol of gratis schatting huis Mol? U bent aan het juiste adres. Laat jouw huis gratis schatten én verkoop hem zelf via een van onze budgetvriendelijke formules. Lees meer onderaan of neem contact op!

✆ 0468.563.988Contact opnemen

Schatting huis Mol | Huis laten schatten Mol

Al onze verkoop-het-zelf-formules bevatten een gratis waardebepaling.

De aangename babbel, vlotte communicatie en professionele houding hebben me over de streep getrokken om met Zelfverkocht in zee te gaan. Geen moment spijt gehad! - Sander P.

Waarom je huis laten schatten in Mol?

Als u zelf de schatting uitvoert kan u gemakkelijk geld verliezen door de woning te onderwaarderen, of te overwaarderen en helemaal niet te verkopen. Je schakelt dus best een expert in. Schatting huis Mol toch zelf uitvoeren? Tip: vergelijk uw woning met vergelijkbare woningen op de markt, of vergelijkbare woningen die net zijn verkocht. Zo krijgt u meteen een beter inzicht in de waarde van uw onroerend goed.

Gratis schatting huis Mol dankzij onze formules!

Dankzij Zelfverkocht.be kan je jouw huis gratis laten schatten. Onze medewerkers komen bij u op de koffie voor een gratis huis schatting en een korte introductie van onze formules. Zelfverkocht.be biedt namelijk de mogelijkheid om jouw woonst zelf te verkopen op een budgetvriendelijke manier. 

Dit doen we dankzij drie interessante pakketten: budget, classic en premium. Iedere formule bevat een gratis schatting huis en is geldig gedurende 12 maanden. Kom onderaan te weten hoe we te werk gaan.

Schatting huis Mol en meer via Budget:

€49,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

Ik heb interesse!

Huis laten schatten Mol en meer via Classic:

€94,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

✓ Professionele fotoreportage

✓ 360°fotografie

✓Plattegrond

Gratis schatting huis Mol via Zelfverkocht.be.

"Als ik het snel even uitreken, hebben wij een mooie €10.000 uitgespaard op de verkoop van ons appartement." - Kyle H.

Hoe gaan we te werk?

Schatting huis Mol of huis laten schatten Mol via Zelfverkocht.be

STAP 1: Kennismaking in Mol

Een van onze medewerkers komt gezellig bij jou op de koffie. Ondertussen beantwoord hij / zij alle vragen die je maar kan hebben over het verkoopproces.

STAP 2: Schatting huis Mol, fotoreportage, documenten, verkoopbord...

Hebben we jou kunnen overtuigen van ons succes? In dat geval wordt er direct met jou een datum overeen gekomen voor de waardebepaling en de fotoreportage, maar kijken we ook even of de juiste documenten aanwezig zijn. Denk hierbij aan het EPC- attest, elektrische keuring en keuring van de stookolietank indien deze aanwezig is. Ook krijg je van ons alvast een mooi bord waardoor je iedereen kan laten weten dat jouw woonst te koop staat!

STAP 3: Jouw woonst te Mol doet online zijn intrede

Na de huis schatting en de foto's is het tijd om het echt van de daken te schreeuwen! Jouw woonst zal nu ook online zijn intrede doen om zo nog meer mogelijke kopers aan te trekken. Wij zorgen voor plaatsing van je huis op Immoweb.be, 2dehands.be en koopjeskrant.be. Tevens zijn wij de eerste lijn voor potentiële kopers, waardoor jij je kan concentreren op je eigen dagelijkse taken.

STAP 4: De eerste rondleidingen in Mol

Daar zijn ze dan, hordes nieuwschierigen die jouw stekje hun nieuwe (t)huis willen noemen.  Je doet zelf de bezichtigingen in Mol, waardoor je in direct contact staat met de kandidaat- kopers. Ten slotte... wie kent het huis beter dan zijn eigenaars? Onze medewerker geeft je alvast nog enkele tips & tricks mee alvorens jij zelf de eerste rondleidingen in de woonst doet.

"Dankzij Jurgen hebben wij onze woonst binnen de 2 weken verkocht!!" - Karen, M.

STAP 5: Het bod is binnen

Het Bod! Het moment is eindelijk daar, er is een bod binnen voor jouw woonst in Mol. Maar ook hier sta je er niet alleen voor. Onze medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op en bespreekt samen met jou het bod en voert samen met jou de onderhandelingen. Bod aanvaard? Dan volgt nog de laatste stap.

STAP 6: Verkoopovereenkomst

Als laatste dienst, zal onze medewerker voor jou nog contact opnemen met de notaris naar jouw keuze om zo snel mogelijk de verkoopovereenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

STAP 7: Proost!

Bod aanvaard? Verkoopovereenkomst getekend? Proficiat! Jij hebt zonet de woonst zelf verkocht en hebt dat glaasje bubbels dubbel en dik verdient.

✆ 0468.563.988Starten met Zelfverkocht.be

Schatting huis Mol via Zelfverkocht.be

Schatting huis Mol | Huis laten schatten Mol

BE0681926430

Tel: 0468.563.988
Mail: info@zelfverkocht.be

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x