Zelf Verkocht

Vastgoed verkopen zonder makelaar Balen

Vastgoed verkopen zonder makelaar Balen via Zelfverkocht.be? Dat is budgetvriendelijk, met de uitstraling van een echte makelaar. Betaal nooit meer te veel voor de verkoop van jouw vastgoed in Balen! Lees meer op deze pagina, meld je aan via onze budgetvriendelijke formules of laat je vrijblijvend adviseren!

Budgetvriendelijke formulesAdvies ontvangen

"Als ik het snel even uitreken, hebben wij een mooie €10.000 uitgespaard op de verkoop van ons appartement." - Kyle H.

Waarom je vastgoed in Balen zelf verkopen?

Bespaar geld – de makelaarskosten kunnen oplopen tot 6% van de uiteindelijke verkoopwaarde van uw vastgoed. Op een onroerend goed van €200.000 betaalt u dus al gauw een commissie van €12.000,00 exclusief BTW. 

Houd de vinger aan pols. Zo bent u steeds direct op de hoogte betreft de ontwikkelingen van de verkoop. U kan tijdens bezichtigingen extra details en meerwaarde onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. Meerwaardes die anders door de makelaar vergeten kunnen worden, zoals ligging vlakbij scholen en winkels, keukentoestellen onder garantie,… 

In een notendop: een vastgoed verkopen zonder makelaar in Balen, kan voordeliger zijn.

Vastgoed verkopen zonder makelaar Balen

Dankzij Zelfverkocht.be kan je jouw vastgoed zelf verkopen op een budgetvriendelijke manier. Dit doen we dankzij twee interessante pakketten: budget en classic. Iedere formule bevat een gratis huis schatting en is geldig gedurende 12 maanden. Ontdek onderaan hoe we concreet te werk gaan.

Balen vastgoed zelf verkopen via Budget:

€49,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

Zelf verkopen via Budget

Balen vastgoed zelf verkopen via Classic:

€94,99 / maand

✓ Waardebepaling

✓ Adverteren op Immoweb.be

✓ Adverteren op Zimmo.be

✓ Makelaarsbord

✓ Agendabeheer

✓ Vaste contactpersoon

✓ Professionele fotoreportage

✓ 360°fotografie

✓Plattegrond

Zelf verkopen via Classic

Vastgoed verkopen zonder makelaar Balen via Zelfverkocht.be

Vastgoed verkopen zonder makelaar Balen via Zelfverkocht.be

STAP 1: Ontmoeting in Balen

Een van onze medewerkers komt gezellig bij jou op de koffie. Ondertussen beantwoord hij / zij alle vragen die je maar kan hebben over het verkoopproces van jouw vastgoed te Balen.

STAP 2: Waardebepaling, fotoreportage, documenten en verkoopbord

Afhankelijk van jouw formule prikken we samen een datum voor het uitvoeren van de waardebepaling, fotoreportage van jouw vastgoed te Balen enzoverder. Bovendien bekijken we of de juiste documenten aanwezig zijn. Denk hierbij aan het EPC- attest, elektrische keuring en meer (indien nodig). Daarnaast krijg je van ons alvast een mooi verkoopbord waardoor je kan laten weten dat jouw vastgoed in Balen te koop staat!

STAP 3: Jouw vastgoed te Balen doet online zijn intrede

Zodra de waardebepaling is uitgevoerd en er foto's zijn van jouw vastgoed is het tijd om het echt van de daken te schreeuwen! Jouw vastgoed zal nu ook online zijn intrede doen. Het Zelfverkocht team plaatst jouw vastgoed te Balen op Immoweb.be, 2dehands.be en koopjeskrant.beTevens zijn wij de eerste lijn voor potentiële kopers, waardoor jij je kan concentreren op je eigen dagelijkse taken.

STAP 4: De eerste bezichtigingen in Balen

Daar zijn ze dan, hordes die jouw stekje hun nieuwe (t)huis willen noemen. Je kiest zelf wanneer je bezichtigingen doet, hoe je jouw vastgoed presenteert enzoverder. Bovendien sta je in direct contact met de toekomstige koper. Ten slotte... wie kent het vastgoed beter dan zijn eigenaars? Daarnaast deel het Zelfverkocht team  graag enkele tips voor de eerste rondleiding zodat alles professioneel verloopt. 

"Dankzij Jurgen hebben wij onze woonst binnen de 2 weken verkocht!!" - Karen, M.

STAP 5: Het bod is binnen?

Wanneer er een bod wordt gedaan op jouw vastgoed te Balen neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op. Samen bespreken we het bod en voeren samen de nodige onderhandelingen uit. Alsook voor dit belangrijk moment binnen het verkoopproces sta je er niet alleen voor.

STAP 6: Het verkoopovereenkomst van jouw vastgoed in Balen

Accepteer je het bod op jouw vastgoed in Balen? Het Zelfverkocht team neemt contact op met een notaris naar jouw keuze om zo snel mogelijk de verkoopovereenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

STAP 7: Proost!

Is het verkoopovereenkomst van jouw vastgoed in Balen getekend? Proficiat! Jij hebt zonet jouw vastgoed zelf verkocht en hebt dat glaasje bubbels dubbel en dik verdient.

Nu starten met Zelfverkocht.be

Vastgoed verkopen zonder makelaar Balen

BE0681926430

Tel: 0468.563.988
Mail: info@zelfverkocht.be


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x