phone 0468 56 39 88

10 Tips om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

1. Weg met rommel. Gooi stapels kranten en tijdschriften weg of archiveer ze. Verpak de meeste van uw kleine decoratieve items.                                             

2. Plaats enkel seizoenskledij in de dressing of ingebouwde kasten om kasten ruimer te laten lijken.                    

3. Vergeet de garage niet op te ruimen. Ondanks dat dit de plek bij uitstek is om oude potten verf of andere klusmaterialen te verzamelen, kan dit een rommelige en onverzorgde indruk nalaten bij de potentiele koper(s).   

4. Was uw ramen en schermen om meer licht in het interieur te laten.                                            

5. Houd alles extra schoon. Was vingerafdrukken van lichtschakelaar. Dweil de vloeren. Maak het fornuis en de koelkast schoon. Een schoon huis maakt een betere eerste indruk en overtuigt kopers dat het huis goed is verzorgd.                                             

6. Weg met geuren. Reinig vloerbedekking en gordijnen om kookgeuren, rook en huisdierengeuren te verwijderen. Open de ramen.                                             

7. Plaats lampen met een hoger wattage om kamers helderder te laten lijken, vooral kelders en andere donkere kamers. Vervang doorgebrande lampen.                                                  

8. Voer kleine reparaties uit die een slechte indruk kunnen maken. Kleine problemen zoals kleverige deuren, gescheurde schermen, gebarsten kit of een druipende kraan lijken misschien triviaal, maar geven kopers de indruk dat het huis niet goed wordt onderhouden.                                            

9. Ruim je tuin op. Maai het gras, hark de bladeren, snoei de struiken en maak de looppaden vrij. Zet een pot of twee heldere bloemen bij de ingang.                                            

En last but not least...                                            

10. Vergeet geen details zoals dakgoten en deurklinken. Het eerste dat een potentiele koper te zien krijgt is de voordeur, dus zorg er voor dat deze piekfijn er uit ziet. Poets zeker ook de deurknop en de deurnummer op.        

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x