Zelf Verkocht

10 Tips om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

1. Weg met rommel. Gooi stapels kranten en tijdschriften weg of archiveer ze. Verpak de meeste van uw kleine decoratieve items.                                             

2. Plaats enkel seizoenskledij in de dressing of ingebouwde kasten om kasten ruimer te laten lijken.                    

3. Vergeet de garage niet op te ruimen. Ondanks dat dit de plek bij uitstek is om oude potten verf of andere klusmaterialen te verzamelen, kan dit een rommelige en onverzorgde indruk nalaten bij de potentiele koper(s).   

4. Was uw ramen en schermen om meer licht in het interieur te laten.                                            

5. Houd alles extra schoon. Was vingerafdrukken van lichtschakelaar. Dweil de vloeren. Maak het fornuis en de koelkast schoon. Een schoon huis maakt een betere eerste indruk en overtuigt kopers dat het huis goed is verzorgd.                                             

6. Weg met geuren. Reinig vloerbedekking en gordijnen om kookgeuren, rook en huisdierengeuren te verwijderen. Open de ramen.                                             

7. Plaats lampen met een hoger wattage om kamers helderder te laten lijken, vooral kelders en andere donkere kamers. Vervang doorgebrande lampen.                                                  

8. Voer kleine reparaties uit die een slechte indruk kunnen maken. Kleine problemen zoals kleverige deuren, gescheurde schermen, gebarsten kit of een druipende kraan lijken misschien triviaal, maar geven kopers de indruk dat het huis niet goed wordt onderhouden.                                            

9. Ruim je tuin op. Maai het gras, hark de bladeren, snoei de struiken en maak de looppaden vrij. Zet een pot of twee heldere bloemen bij de ingang.                                            

En last but not least...                                            

10. Vergeet geen details zoals dakgoten en deurklinken. Het eerste dat een potentiele koper te zien krijgt is de voordeur, dus zorg er voor dat deze piekfijn er uit ziet. Poets zeker ook de deurknop en de deurnummer op.        

Het juiste moment om je huis te koop te zetten

Lees meer

5 Tips om je huis snel en aan de beste prijs te verkopen.

Als je je huis wilt verkopen, wil je dat natuurlijk snel en aan de beste prijs doen. Hier zijn 5 tips om je hierbij te helpen, met behulp van zelfverkocht.be, de ideale oplossing voor particuliere verkopers.

Lees meer

Belangrijke documenten bij het verkopen van een woning

Tegenwoordig verkoop je een huis niet zomaar. Als verkoper moet je verschillende officiƫle documenten aanvragen en verzamelen om te kunnen overleggen aan potentiƫle kopers.

Lees meer

Asbestverwijdering: een urgente taak, vooral in Vlaanderen

Lees meer

De voordelen van een energie-audit

Wanneer je een woning renoveert, gaat het niet enkel om het verhogen van het comfort in huis. De stijgende energiekosten dwingen ons bewuster na te denken over het totaalplaatje. Maar hoe weet je zeker dat je de beste keuzes maakt binnen je budget? Een energie-audit biedt de zekerheid die je zoekt.

Lees meer

EPC: de sleutel tot een energiezuinige woning

In de huidige onvoorspelbare energiemarkt is er weinig controle over de energieprijzen, maar wel over de energiezuinigheid van onze woonst en diens effect op onze energiefactuur. Daarom wordt het energieprestatiecertificaat (EPC) steeds belangrijker bij de zoektocht naar een energiezuinige woonst.

Lees meer

Waarom Zelf verkopen?

Lees meer

Voor je de woonst te koop aanbiedt !

Lees meer

Tips & Tricks voor de juiste foto's

Lees meer

Hoe versnel je de verkoop van de woning?

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x