Zelf Verkocht

Tips & Tricks voor de juiste foto's

Men zegt wel eens dat de eerste indruk de belangrijkste is, deze maak je tenslotte maar één keer. Daarom is het belangrijk dat je bij het plaatsen van een vastgoed advertentie op platformen als Immoweb, Zimmo, … alleen foto’s gebruikt die jouw woonst op de best mogelijke manier weergeeft.                                            

Enkele vuistregels alvorens u foto’s trekt:                                            

Opruimen. Het lijkt evident, maar zelfs kleine storende elementen zoals papier op tafel, een tas koffie in de keuken of een volle wasmand in de berging hebben een veel grotere impact op potentiele kopers dan je je kan inbeelden.                                            

De- personaliseren. We zijn allemaal fier op onze kinderen en willen dit liefst van de daken schreeuwen en ook onze hobbies verdienen het om ten toongesteld te worden, maar hier heeft een potentiele koper geen boodschap aan. Verwijder daarom alvorens u foto’s trekt even alle persoonlijke zaken zoals foto’s en kunstwerkjes van de kinderen.

Het juiste moment om je huis te koop te zetten

Lees meer

5 Tips om je huis snel en aan de beste prijs te verkopen.

Als je je huis wilt verkopen, wil je dat natuurlijk snel en aan de beste prijs doen. Hier zijn 5 tips om je hierbij te helpen, met behulp van zelfverkocht.be, de ideale oplossing voor particuliere verkopers.

Lees meer

Belangrijke documenten bij het verkopen van een woning

Tegenwoordig verkoop je een huis niet zomaar. Als verkoper moet je verschillende officiële documenten aanvragen en verzamelen om te kunnen overleggen aan potentiële kopers.

Lees meer

Asbestverwijdering: een urgente taak, vooral in Vlaanderen

Lees meer

De voordelen van een energie-audit

Wanneer je een woning renoveert, gaat het niet enkel om het verhogen van het comfort in huis. De stijgende energiekosten dwingen ons bewuster na te denken over het totaalplaatje. Maar hoe weet je zeker dat je de beste keuzes maakt binnen je budget? Een energie-audit biedt de zekerheid die je zoekt.

Lees meer

EPC: de sleutel tot een energiezuinige woning

In de huidige onvoorspelbare energiemarkt is er weinig controle over de energieprijzen, maar wel over de energiezuinigheid van onze woonst en diens effect op onze energiefactuur. Daarom wordt het energieprestatiecertificaat (EPC) steeds belangrijker bij de zoektocht naar een energiezuinige woonst.

Lees meer

Waarom Zelf verkopen?

Lees meer

Voor je de woonst te koop aanbiedt !

Lees meer

10 Tips om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Lees meer

Hoe versnel je de verkoop van de woning?

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x