Zelf Verkocht

Hoe versnel je de verkoop van de woning?

Huizen zijn in veel opzichten net zoals wagens.                                        

Als de buur zijn wagen na zo veel jaren te koop aan biedt, zal je gebuur in die eerste weken plots meer bezoekers hebben.                                        

Maar merk je op dat de wagen na 6 maanden nog niet verkocht is, kan dit slechts enkele zaken betekenen, namelijk; de wagen is te duur geprijsd, de wagen heeft mankementen die je niet ziet op de foto's of de buurman is niet flexibel genoeg naar kandidaat- kopers toe.                                        

Neem daarom volgende tips ter harte wanneer je jouw woning te koop aan biedt.                                                 

1. Biedt het pand direct aan de juiste prijs aan. Een te hoge prijs voor de woonst kan potentiele kopers afschrikken en argwaan trekken indien de woonst te vaak in prijs daalt.                                                                  

2. Zorg dat de woonst verkoopklaar is. Hiervoor kan je alvast enkele tips terugvinden in "10 tips om de woonst aantrekkelijker te maken voor potentiele kopers".                                        

3. Wees flexibel over vertoningen. Het is vaak storend om een huis klaar te hebben om meteen te laten zien, maar hoe vaker iemand je huis kan zien, hoe sneller je een verkoper zult vinden.                                        

4. Wees voorbereid op de aanbiedingen. Bepaal van tevoren welke prijs en voorwaarden u acceptabel vindt.      

5. Weiger niet de prijs te verlagen. Als uw huis al meer dan 30 dagen zonder aanbieding op de markt is, wees dan bereid om uw vraag prijs te verlagen. Indien er na de prijsdaling nog steeds geen bod is uitgebracht, is het verstandig om het pand enkele weken van de markt te halen. Te frequente prijsdalingen trekken alleen maar argwaan bij potentiele kopers. 

Het juiste moment om je huis te koop te zetten

Lees meer

5 Tips om je huis snel en aan de beste prijs te verkopen.

Als je je huis wilt verkopen, wil je dat natuurlijk snel en aan de beste prijs doen. Hier zijn 5 tips om je hierbij te helpen, met behulp van zelfverkocht.be, de ideale oplossing voor particuliere verkopers.

Lees meer

Belangrijke documenten bij het verkopen van een woning

Tegenwoordig verkoop je een huis niet zomaar. Als verkoper moet je verschillende officiƫle documenten aanvragen en verzamelen om te kunnen overleggen aan potentiƫle kopers.

Lees meer

Asbestverwijdering: een urgente taak, vooral in Vlaanderen

Lees meer

De voordelen van een energie-audit

Wanneer je een woning renoveert, gaat het niet enkel om het verhogen van het comfort in huis. De stijgende energiekosten dwingen ons bewuster na te denken over het totaalplaatje. Maar hoe weet je zeker dat je de beste keuzes maakt binnen je budget? Een energie-audit biedt de zekerheid die je zoekt.

Lees meer

EPC: de sleutel tot een energiezuinige woning

In de huidige onvoorspelbare energiemarkt is er weinig controle over de energieprijzen, maar wel over de energiezuinigheid van onze woonst en diens effect op onze energiefactuur. Daarom wordt het energieprestatiecertificaat (EPC) steeds belangrijker bij de zoektocht naar een energiezuinige woonst.

Lees meer

Waarom Zelf verkopen?

Lees meer

Voor je de woonst te koop aanbiedt !

Lees meer

Tips & Tricks voor de juiste foto's

Lees meer

10 Tips om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x